Φορμες Εγγραφης - OPTIN

Συλλέξτε εύκολα νέους συνδρομητές

Αυξήστε τις email λίστες σας με αποτελεσματικές responsive φόρμες. Δημιουργήστε custom φόρμες που ταιριάζουν στο brand και στο site σας και ενισχύουν τα conversions.
Φορμες Εγγραφης - OPTIN
Φόρμες για GDPR συγκατάθεση

Φόρμες για GDPR συγκατάθεση

Προσθέστε στη φόρμα σας ένα ειδικό consent checkbox με το οποίο οι χρήστες θα δηλώνουν τη ρητή συγκατάθεση τους για να λαμβάνουν διαφημιστικές επικοινωνίες από εσάς.

Customized Φόρμες

Δημιουργήστε φόρμες που να ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική του site σας, προσθέστε το λογότυπό σας, αλλάξτε fonts, headers, χρώματα και κάντε τη φόρμα ακριβώς όπως τη φαντάζεστε.
Customized Φόρμες
Custom Πεδία

Custom Πεδία

Οι φόρμες διαθέτουν 20 πεδία για να μπορείτε να συλλέξετε πολλές περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες πέραν του email του κάθε συνδρομητή. Μάθετε το όνομα, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα των συνδρομητών για να διενεργείτε αποτελεσματικές marketing ενέργειες.

Η φόρμα σας σε κάθε σημείο

Τοποθετήστε τη φόρμα σε οποιοδήποτε σημείο και σε κάθε σελίδα του site σας που θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο. Μπορείτε ακόμα να την μοιραστείτε στα social media της επιχείρησής σας.
Η φόρμα σας σε κάθε σημείο
Double Opt-in

Double Opt-in

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε double opt-in στις φόρμες σας, δηλαδή να αποστέλλεται αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης στον χρήστη, ώστε να επαληθεύει την email διεύθυνση του και να επιβεβαιώνει ότι αποδέχεται να λαμβάνει emails.

Αυξήστε τα κέρδη σας στέλνοντας προσφορές στα email των πελατών σας!