Δημουργία νέας λίστας

Για να δημιουργήσετε μια νέα λίστα χρησιμοποιήστε το αριστερό μενού και πηγαίνετε στην επιλογή Lists → Lists και στην οθόνη που εμφανίζεται πατήστε το κουμπί Create New.
Στην οθόνη που εμφανίζεται πρέπει να συμπληρώσετε κάποια υποχρεωτικά πεδία και να κάνετε κάποιες επιλογές σχετικά με τη λίστα σας.


Στο 1ο πλαίσιο General Data, πρέπει να δώσετε ένα Όνομα, ένα Display Name και μια Περιγραφή στη λίστα σας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε εάν η λίστα θα έχει single ή double opt-in και opt-out.


Στο 2ο πλαίσιο Defaults, πρέπει να συμπληρώσετε το Όνομα του Αποστολέα - From name, το email της αποστολής - From email καθώς και τη διεύθυνση που θα λαμβάνετε τις απαντήσεις - Reply to.
Στη μέση της σελίδας, στο πλαίσιο subscriber actions επιλέξτε το tab Actions when unsubscribe και επιλέξτε από ποιες λίστες επιθυμείτε να γίνεται unsubscribe ένας συνδρομητής όταν κάνει unsubscribe από τη συγκεκριμένη λίστα που δημιουργείτε τώρα.
Τέλος, στο πλαίσιο Company details πρέπει να συμπληρώσετε κάποια υποχρεωτικά πεδία με πληροφορίες για την επιχείρησή σας όπως το Όνομα, η χώρα, η διεύθυνση, η πόλη και ο ταχυδρομικός κώδικας.
Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία πατήστε κάτω δεξιά το κουμπί Save changes.